Känslan är det enda rätta!

Vi jobbar med att förverkliga våra kunders drömmar! Endel drömmar är små och andra större. Vi skapar allt från kreativa kontorsmiljöer, butikskoncept, inspirerande mässmontrar, mötesrum eller utställningar. Givetvis skapar vi allt från grunden. Det börjar med en skiss, till färdiga ritningar samt genomförandet. Ett brett nätverk av hantverkare ligger till grund för ett lyckat resultat!

inrednings-
arkitekt

Produkt-
utveckling

Material
& Färg

FILO – G12

En av våra egna produkter "FILO-G12"är en armatur som lämpar sig för offentliga miljöer. Den har en diameter på ø800 eller ø1200mm Pris lämnas på förfrågan.Helena Almborg

Min passion är att skapa, där av namnet till företaget som jag drivit i 6 år. Resan började redan i skolan, där utbildningen till inredningsarkitekt i Italien la grunden för mitt yrkesliv.

19 års erfarenhet inom butikskoncept och offentlig miljö är en styrka att bära med sig. Det gör mig trygg när man hanterar stora projekt.

Idag driver jag Scapa AB, där fokus på att skapa helheten för kunden. Områden som Butikskoncept, mässmontrar, kontorsmiljöer & offentlig miljö är grunden i Scapa.